Service

SERVICE

Een installatie moet worden onderhouden. Om de bedrijfszekerheid van een systeem te waarborgen kan de juiste techniek worden ingezet. Mocht er toch een storing optreden dan kunnen wij u helpen met het oplossen ervan, en wij kunnen met u meedenken om storingen te voorkomen.

Onderhoud

Voor diverse partijen voeren wij onderhoud uit aan regeltechnische installaties. Dit kan op basis van uurtarief of op basis van een onderhoudscontract.

Graag nemen wij de mogelijkheden met u door, zodat wij met u de juiste afspraken kunnen maken om invulling te kunnen geven aan uw en onze verwachtingen.

Prestatieverbetering installaties

Wij bieden u onze expertise op het gebied van risico-anaylyse, energiebeheer, remote control, hardwareonderhoud en softwarebeheer om u 100% te ondersteunen bij het uitvoeren van uw beheerstaken

Ontwerptekeningen

Nunu BV is gespecialiseerd in het snel produceren van besturingskasten voor toepassingen in met name de HVAC, horticulture en industrie.

In de afgelopen jaren zijn duizenden ontwerptekeningen geproduceerd die bij de engineeringsafdeling van nunu worden beheerd. Afhankelijk van de CAD-systemen die wij toepassen en hebben toegepast kunnen wij in overleg tekeningen aanleveren en revisies verwerken.